Frank Corrado är klar för spel i MODO Hockey. Det meddelade sportchef Fredrik Glader i MODO Channels nyhetsuppdatering på måndag förmiddag.
– Vi är väldigt glada att Frank Corrado är klar för spel i MODO Hockey. Han har haft viktiga roller i klubbar han tidigare representerat i AHL och allt vi sett och hört om honom är att han alltid sätter laget i första hand. Som spelare har han flera fina kvaliteter, men tvekar inte heller att göra skitjobbet och är väldigt professionell och noggrann med allt från förberedelser i gymmet samt inför matcher, kommenterar Glader.

Frank Corrado har stor rutin från AHL-spel med 250 spelade matcher med 85 poäng (18+67). Lägg därtill 76 matcher i NHL för Pittsburgh Penguins, Toronto Maple Leafs samt Vancouver Canucks.
– Jag är en stabil defensiv back som åker mycket skridskor och alltid satt defensiven i första hand. Den kommande säsongen vill jag bidra ännu mer i det offensiva spelet och följa med i anfallen där jag inte kommer att tveka när jag får möjlighet till det, kommenterar Corrado.

Kontraktet mellan MODO och Corrado gäller säsongen 2020/21, samt ytterligare en säsong om MODO tar klivet upp till SHL.