Christoffer Ehn förstärker Frölundas trupp resten av säsongen.
– Vi vet att vi kommer att vara tunna under JVM-perioden. Vi kommer att ha x antal spelare borta. Det är den stora anledningen, förklarar Frölundas sportchef Fredrik Sjöström kontraktet, för resten av säsongen, med Christoffer Ehn:
– Samtidigt vill vi vara tydliga. Läget är tufft och det har Christoffer förstått. Han har skrivit på ett mycket ”team friendly contract”, säger Sjöström vidare.

Ehn kommer närmast från NHL och 114 matcher för Detroit Red Wings. Under våren, sommaren och hösten har 24-åringen varit i Sverige och tränat och väljer alltså att stanna säsongen ut.
– Det här är en möjlighet för mig. Jag vill fortsätta utvecklas och vinna och det kommer jag att göra i Frölunda. Det är här jag vill vara, jag trivs här, det är tryggt och jag hoppas kunna bidra, säger Ehn till klubbens webbplats.