Vita Hästen meddelar att man gör en del förändringar i spelartruppen och organisationen på grund av osäkerheten kring det ekonomiska läget på grund av Coronaviruset.
– Vi bryter avtalet med Christopher Fish. Vi hoppas att kunna förhandla fram ett nytt avtal i ett senare skede när vi har träffat alla våra samarbetspartners för att ta reda på hur den ekonomiska framtiden och därmed lagbygget kan se ut. För att kunna ha ett slagkraftigt lag även nästa år behöver vi allt stöd vi kan få, men samtidigt har vi respekt för att alla har det tufft just nu, säger huvudtränare och sportchef Tony Zabel.

Vita Hästen har även valt att inte gå vidare med Rikard Olsén, Viktor Kokman och Jacob Spångberg i lagbygget till nästa säsong.

Med anledning av Coronaviruset, dess konsekvenser och en osäkerhet för framtiden har även nödvändiga åtgärder gjorts i övrig organisation. Föreningen och Vita Hästen Ishockey AB har varslat om arbetsbrist vilket gör att organisationen på kansli, marknad och junior framöver minskas med 3,5 tjänst. Åtgärden görs för att sänka kostnaderna under en period där intäktsflödet är mindre än normalt. Förhoppningen är att i takt med att intäktsflödet ökar igen, åter kunna stärka organisationen, säger klubbchef Dan Björkman.