Nu är det klart hur ledarstaben den kommande säsongen i HV71:s SHL-lag ska se ut.
Det blir Nicklas Rahm (bilden) som blir ny huvudtränare i klubben och ny assisterande tränare blir Stefan Nyman.
– En stor ära och en spännande utmaning. Jag har vuxit upp med HV71 och att få förtroendet att bli huvudtränare känns naturligtvis stort. Jag drivs av passion och engagemang i mitt ledarskap och det är något jag ska fortsätta med även som huvudtränare, säger Nicklas Rahm.
– Jag fick en bra känsla för HV71 och det upplägget som presenterades för mig. HV71 har alltid ambitionen att vinna och det tilltalar mig. Jag gillar att jobba med människor och brinner för utveckling och det ser jag fram emot att göra i klubben, säger Stefan Nyman.

Sportchefen Johan Hult om den nu presenterade tränarstaben:
– Nicklas Rahm har växt otroligt mycket som ledare under de åren han varit i föreningen. Han har samlat på sig nyttig erfarenhet och är mogen uppgiften som det innebär att vara huvudtränare.
– I Stefan Nyman får vi ett spännande komplement till Nicklas, Jonas och William. Stefan har ett stort driv i sitt ledarskap och gillar att utveckla individen. Han kommer in med mycket erfarenhet och nya influenser.

Förutom Nicklas Rahm och Stefan Nyman har målvaktstränaren William Rahm skrivit under ett nytt kontrakt med klubben.
– William är en viktig pusselbit när det gäller målvaktsutveckling och videoanalys. Dessutom har han tagit ett stort ansvar när det gäller vårt spel i boxplay. Jättekul att William fortsätter i HV71, säger Johan Hult.

Dessutom har sportchefen Johan Hult själv kritat på ett nytt avtal med HV71.
– Vi är väldigt nöjda med det jobb som Johan gör och vi ser honom som den naturliga ledaren för den sportsliga organisationen även i framtiden. Vad gäller Johan Davidsson, som idag är assisterade sportchef, har vi en pågående dialog med Johan kring hans fortsättning, säger Agne Bengtsson, klubbdirektör i HV71.

Kontraktet med Johan Hult gäller i tre år, Nicklas Rahm i två år, Stefan Nyman i tre år och William Rahm i tre år.