HockeyAllsvenskan förstärker organisationen med Erik Ryman som tillträder tjänsten som sportchef i början av april.
Erik Ryman ska driva den sportsliga utvecklingen i ligan i förhållande till klubbar, förbund och övriga intressenter. Han kommer bland annat att ha ansvar för spelschema och kommer tillsammans med domarchefen Björn Wettergren att jobba med ligans satsning på domarverksamheten.

– Det har varit viktigt för oss att hitta en person som har rätt egenskaper och bakgrund för att ta HockeyAllsvenskan till nästa nivå. Erik representerar allt det där. Han har en gedigen bakgrund, ett stort hjärta och ett enormt engagemang. Hans roll tillsammans med den nya kommersiella organisationen vi byggt kommer skapa de bästa förutsättningarna för HockeyAllsvenskan framöver, säger Stephan Guiance, VD HockeyAllsvenskan.

– Jag blev inspirerad när den här möjligheten dök upp. Jag tycker det finns en del frågetecken i svensk hockey och det här är en möjlighet för mig att vara med och påverka. Jag vill plocka in nya idéer för att utveckla och driva svensk hockey framåt. HockeyAllsvenskan är en kul liga. Jag tycker att det spelas en sevärd och fartfylld ishockey, många unga spelare får chansen och utvecklas, och det finns en ljus framtid, säger Erik Ryman till ligans webbplats.