SHL och C More har kommit överens om ett nytt historiskt avtal som ger C More exklusiv rätt till livesändning av samtliga matcher i grundserien och slutspelet ett decennium framöver, fram till och med säsongen 2029/2030.

Några månader in i säsongen 2020/2021 står det nu klart att C More kommer fortsätta sända SHL till och med säsongen 2029/2030, vilket innebär att nuvarande avtal förlängs med ytterligare sex år.
– Vi är otroligt glada att förlänga samarbetet med C More och fortsätta bjuda på högklassig underhållning i såväl arena som TV-soffa. C More har varit en viktig partner för SHL och det är oerhört positivt att kunna förlänga avtalet ytterligare under dessa utmanande tider. Nu ser vi fram emot att tillsammans fortsätta utveckla SHL-upplevelsen, säger Jenny Silfverstrand, VD SHL.

Säsongen 2020/2021 sänds över tusen matcher från SHL, Hockeyallsvenskan och SDHL exklusivt på C More och med det nya avtalet befäster C More sin starka hockeyposition i många år framöver.
– SHL är starkt förknippat med C More och det är i de här sammanhangen nästan svindlande att vi med ett så här långt avtal kan befästa vår position som svensk hockeys hemvist i ytterligare ett decennium. Genom detta avtal så fortsätter vi vårt unika partnerskap för att utveckla SHL-upplevelsen till internationell toppklass både på plats och genom skärmen, säger Casten Almqvist, vd på TV4 Media.