Under säsongen 2014/15 kom Daniel Mannberg till Brynäs IF.
Sedan dess har han stannat.
Den här säsongen är alltså hans sjätte i klubben – och hans hittills bästa säsong målmässigt med åtta mål på 30 matcher (totalt tio poäng).
Nu har han skrivit på ett nytt tvåårsavtal, som håller honom i klubben över säsongen 2021/22.
– Det har gått tungt för laget under säsongen men personligen känner jag att jag har tagit kliv. Det var en av sakerna som gjorde att jag ville stanna kvar, att jag utvecklas och det känns som att jag har tagit steg i mitt spel hela tiden. Sen trivs jag bra både utanför och på isen, säger Daniel Mannberg till klubbens webbplats och herransvarige Michael Sundlöv fyller på:
– Jag kan vara ärlig och säga att jag inte var helt övertygad kring Mannberg när jag kom hit i maj och jag visste inte riktigt var jag hade honom. Men han har tagit många kliv framåt den här säsongen och när han var som hetast under hösten skulle jag inte ha bytt ut honom mot någon. Han har varit här länge och trivs i både Gävle och Brynäs så det var självklart för oss att förlänga med honom. Genom de kliv han har tagit har han bevisat att han ska vara här.