Landslagschef Anders Lundberg och Juniorkronornas förbundskapten Magnus Hävelid presenterar förändringar i Juniorkronornas stab för säsongen 2024/2025. Nya för säsongen är Nicklas Grossmann som assisterande förbundskapten, samt Christer Siik som team manager.
– Vi har en kompetent stab runt Juniorkronorna, vilket känns riktigt bra. Här finns hockeykunskap, stort engagemang och goda ledaregenskaper. Jag ser fram emot att se vad de kan få ut av våra äldsta herrjuniorer, säger Anders Lundberg, landslagschef Svenska Ishockeyförbundet.
– Ärofyllt är första ordet som kommer till mig när jag tänker på uppdraget med Juniorkronorna. Landslaget var alltid en stor grej för mig som spelare och jag känner likadant nu som ledare. Jag känner en stolthet över att få representera Sverige och försöka vinna nya medaljer. Jag ser fram emot att vara med och utveckla våra bästa juniorspelare, säger Nicklas Grossmann, assisterande förbundskapten Juniorkronorna.

Juniorkronornas program, säsongen 2024/2025
23 juli-5 augusti: World Junior Summer Showcase, USA
26 augusti–1 september: 5-nationers, Schweiz
4–10 november: 5-nationers, Finland
26 december–5 januari: 2025 IIHF World Junior Championship, Ottawa, Kanada
3–9 februari: 5-nationers Tjeckien (Team 19)
14–20 april: 5-nationers Finland (Team 19)