Mattias Karlsson lämnar Leksand. Det meddelar den snart 35-årige backen på sin Instagram:
”Tack leksands IF för 2 fantastiska år. Det är med blandade känslor som jag meddelar att jag har spelat min sista match i leksands uniformen.
Men vilka minnen vi skapade tillsammans speciellt i april för ett år sedan. Det glömmer man inte i första taget, eller vad säger ni? Jag är så tacksam för att jag fick komma hit o spela inför vår underbara publik och äntligen få vara med att vinna någonting.
🏒🍾 stort tack till alla gamla och nuvarande lagkamrater, det är ni som gör att man orkar gå till ishallen varje dag 🙌🏻 ni är grymma! O till alla er fans där ute: erat engagemang är helt makalöst. Det är många gånger under dessa 2 säsonger som jag har stått på isen med gåshud och bara njuter av er skönsång. Fortsätt så!”