Oskar Lang (bilden) och Lucas Nordsäter har båda två förlängt avtalen med Leksands IF.
Lang har signerat ett avtal som sträcker sig tre säsonger framåt – Nordsäter två.

– Det känns väldigt bra för mig! Det är en stor ära att få spela i den här föreningen och jag är oerhört glad att få vara kvar i tre säsonger till. Det känns som att jag tar för mig mer och mer i spelet, och framförallt kanske här på slutet där jag tycker att jag spelat bra. Jag trivs väldigt bra i Leksand och tycker att vi verkligen har något på gång. Det känns verkligen inspirerande att vara med och försöka att göra Leksands IF till en etablerad klubb i SHL och ser fram emot att jobba vidare med det, säger Lang till klubbens webbplats och från Nordsäter låter det så här:
– Jag har kämpat för det här hela tiden och det känns verkligen spännande. Jag är glad att ha fått förtroendet att vara kvar i Leksands IF i två ytterligare där vi verkligen stortrivs, och det ska bli riktigt roligt. Jag tycker att mitt spel tog fart på allvar i slutet av förra säsongen och sedan har jag varit kvar i det stimmet där jag försökt att jobba hårt och haft en bra känsla för att bygga vidare på det. Jag hoppas verkligen att jag kan fortsätta ta stora steg här under de kommande två säsongerna. Både jag och tjejen trivs väldigt bra här i Leksand och det passade perfekt för mig att förlänga kontraktet. Jag tror att allt bara kommer att bli bättre och bättre.