Han är en av landets mest meriterade domare genom tiderna.
Nu tar Mikael Nord klivet från SHL till HockeyAllsvenskan.
– Jag är inspirerad och förväntansfull över att ta mig an detta. Det blir ett nytt kapitel i min domarkarriär och något som jag ser fram emot hemskt mycket. Att arbeta med människor som är framåtlutade och som ser möjligheterna i allt, ska bli otroligt roligt. HockeyAllsvenskan är en attraktiv liga i en spännande fas. Att få vara med på den resan både på isen och på sidan av och bidra med det jag samlat på mig genom åren ska bli fantastiskt roligt. Jag har dömt några matcher per år i HA och alltid attraherats av proffsigheten och nyfikenheten hos mina kollegor och alla runt i kring. Alla är väldigt duktiga, men alla är också inställda på att försöka bli lite bättre hela tiden. Det är en miljö som jag trivs i och som jag verkligen ser fram emot att få vara en del av, säger Mikael Nord som gjort 15 säsonger i SHL, vunnit Guldpipan sex gånger och dömt 32 SM-finaler.