De har varit frontfigurerna i Rögles sportsliga elitverksamhet sedan november 2017 och etablerat klubben i SHL:s toppskikt. Nu är det klart att bröderna Abbott, sportchef Chris och huvudtränare Cam, fortsätter resan i föreningen. Rögle BK har förlängt kontrakten med både Chris och Cam till över säsongen 2022/23.

Egentligen har både Chris och Cam ett år kvar på det ursprungliga kontraktet men under vintern har Rögle och bröderna pratat om att förlänga samarbetet. Det nya kontraktet sträcker sig över tre säsonger, till och med 2022-23.
– Det har varit en ära att få jobba i Rögle så här långt och det var naturligt för mig att förlänga samarbetet. Det är ett roligt och utmanande jobb, jag är glad över hur organisationen utvecklats och jag ser fram emot att jobba vidare i Rögle mot vårt mål som är att vinna ett mästerskap här, säger sportchef Chris Abbott i en kommentar.

Tränare Cam Abbott:
– Jag tycker att kontinuitet är viktigt i en organisation. Jag är stolt över den utveckling som vi haft den här tiden och jag ser fram emot att fortsätta resan tillsammans med resten av staben som vi påbörjat. Jag tror vi lyckats etablera oss som en organisation dit spelare, både lokala och utifrån, vill söka sig till för att ha roligt, jobba hårt och utvecklas, säger Cam.