Förra veckan stod det klart att Nils Andersson, Christoffer Persson, Joakim Andersson, Markus Lauridsen och Lias Andersson lämnar HV71. Nu är det klart att ytterligare tre spelare inte kommer att spela i HV71 kommande säsong.
– Det är tufft att ge de här beskeden, inte minst till tre spelare som har väldigt starka känslor för klubben och alla är väldigt fina killar, säger Johan Hult.

Sportchefen Johan Hult om:
Martin Thörnberg:
 ”Det går inte beskriva hur mycket han betytt för klubben. Hans passion för föreningen och sin otroliga vinnarskalle har varit ovärderlig under lång tid. En HV-ikon. Vi önskar Martin stort lycka till framöver”.
Oscar Sundh: ”Också en spelare med stort HV-hjärta. Har en speciell plats hos alla HV-fans, med sitt uppoffrande spel och sin seriösa inställning. Har gjort ett stort avtryck i klubben med sina 500 matcher och två SM-guld och jag önskar Oscar all lycka i framtiden.”
Johan Johnsson: ”Johan är oerhört seriös i allt han gör och träningsvillig som få. En HV-kille sedan barnsben som nu fortsätter hockeykarriären på annat håll. Vi tackar Johan för hans insatser i HV71.”