Sverige är världsmästare i ishockey efter ett nytt straffdrama, nu mot Schweiz.
Därmed lyckades Sverige, för första gången på 26 år, försvara VM-titeln.
– Att vinna två år i rad, det går inte att beskriva hur stort det är, säger backen Oliver Ekman Larsson som var en av tre spelare som var med för ett år sedan.
För ett år sedan var det Henrik Lundqvist som räddade den avgörande straffen mot Kanada i Köln.
I dag fick Anders Nilsson agera hjälte i ännu ett straffdrama.
Efter 2–2 under ordinarie tid och 20 minuters förlängning kunde till slut Oliver Ekman-Larsson och Filip Forsberg sätta sina straffar och sedan se Anders Nilsson rädda Nino Niederreiters avslut.
Därefter stormade Tre Kronor isen och firade tillsammans inför ett kokande Royal arena i Köpenhamn.
Oliver Ekman Larsson vann sitt andra raka VM-guld och han har dessutom gjort mål i två raka straffläggningar.
– Det är stort. Fantastiskt kul att få uppleva det här, säger han.

Söndag 20 maj 2018
VM-final
Royal Arena, Köpenhamn, Danmark
Matchfakta:
Sverige-Schweiz 3-2 efter Overtime och straffar
(1-1, 1-1, 0-0, 0-0,  1-0)
Period ett: 11.25 utv. 2 min Nino Niederreiter high sticking, 16.38 0-1 Nino Niederreiter assist Roman Josi, Kevin Fiala, 17.54 1-1 Gustav Nyquist assist Mattias Ekholm
Skott: 13-7
Period två: 01.23 utv. 2 min Gustav Nyquist high sticking, 03.13 1-2 Timo Meier assist Enzo Corvi i spel fem mot fyra, 06.29 utv. 2 min Kevin Fiala cross-checking, 06.29 utv. 2 min Mattias Ekholm cross-checking, 13.56 utv. 2 min Enzo Corvi holding an opponent, 14.53 2-2 Mika Zibanejad assist Oliver Ekman-Larsson i spel fem mot fyra
Skott: 11-8
Period tre: 07.00 utv. 2 min Roman Josi holding an opponent, 09.04 utv. 2 min Roman Josi interference
Skott: 8-3
Overtime:
Skott: 5-9
Straffar: 1-0 Filip Forsberg
Skott: . Totalt: 38-27
Utvisningar: Sverige 2×2 min. Schweiz 5×2 min.
Domare: Roman Gofman Ryssland, Oliver Gouin Kanada
Publik: 12 490
Matchens lirare:
Sverige: Filip Forsberg
Schweiz: Roman Josi
Anders Nilsson vaktade det svenska målet 00.00-60.00, 27 skott på mål, två insläppta mål