Johan Hedberg är nu officiellt klar som ny huvudtränare i Örebro Hockey.
Hedberg har signerat ett avtal över säsongen 2024/2025.

– Vi är jätteglada att kunna välkomna Johan till Örebro Hockey. Vi har fått ett väldigt bra intryck av Johan som person och som tränare besitter han de egenskaper som vi söker. Johan kommer komma in och ta vid på den resa som vi har påbörjat. Han har även en stark förmåga att utveckla individer och gruppen. Vi ser fram emot att starta den här nya resan tillsammans med Johan, säger Örebro Hockeys GM Stefan Bengtzén.

– Först och främst är jag väldigt glad och taggad på att komma till Örebro. Jag gillar den resa som Örebro som klubb har gjort de senaste åren. Jag känner mig ödmjuk inför uppgiften samtidigt som jag vill komma in och bidra med mina kunskaper och erfarenheter. Nu ser jag fram emot att komma igång och påbörja mitt arbete här i Örebro, säger Johan Hedberg.