HockeyAllsvenskan har tillsammans med Svenska Ishockeyförbundet beslutat att tillfälligt pausa allt spel i Hockeykvalet.

HockeyAllsvenskan har tillsammans med Svenska Ishockeyförbundet beslutat att tillfälligt pausa allt spel i Hockeykvalet. Detta gäller omedelbart vilket innebär att kvällens planerade matcher i Slutspelsserien ej kommer spelas och inte heller match tre i den HockeyAllsvenska Finalen mellan Björklöven och MODO imorgon, samt alla kommande matcher.

Beslutet är taget med anledning av det pågående utbrottet av Corona-viruset och den globala pandemi som råder och syftar till att säkra hälsan för spelare, ledare, domare och övriga involverade samt att minska den smittospridningsrisk som föreligger.
Pausen råder tills vidare och säsongen kommer att återupptas om och när det bedöms säkert att fortsätta spela för alla inblandade.

HockeyAllsvenskan kommer att informera om eventuella ändringar som kan komma att ske nu när ligan och klubbarna tillsammans med övriga aktörer och intressenter inom hockeyn arbetar för att hitta bästa väg framåt.

Det här är en svår och ny situation för oss alla där vi inom hockeyn är en del av ett större sammanhang och det är viktigt att vi alla tar hand om varandra. HockeyAllsvenskan ber om förståelse men känner också en trygghet i att våra fantastiska supportrar har sympati i den här prövande tiden.

HockeyAllsvenskan vill passa på att tacka alla supportrar som så helhjärtat stöttat sina klubbar och visat en enorm kärlek de senaste dagarna. HockeyAllsvenskans klubbar visar återigen att de har Sveriges bästa fans.

HOCKEYALLSVENSKAN